söndag 30 augusti 2009

Nymålad skänk

Loppis är verkligen BÄST!! För en vecka sedan hyrde vi ett bord på en inomhus loppis för 200:-/v för att bli av med lite saker vi samlat på oss. Vissa saker som vi sålt har vi inte ens plockat upp ur kartongen. Allt som allt gav det oss 2000:- så det är absolut en sak som jag kommer att göra flera gånger i framtiden. Känns ju riktigt bra att kunna få tillbaka lite av pengarna man en gång i tiden spenderat. Pengarna kommer ju så klart att gå till nya inredningssaker, vad annars skulle vi göra med dem?? Lägga dem på hög?! Nej det är inte lika roligt :)



Nu är skänken färdigmålad. Blev verkligen kanon här hemma i vardagsrummet. En ny lampfot och skärm har oxå inhandlat som ska stå på skänken. Det är inte den skärmen som syns på bilden. Nu vill jag bara ha tag i en fin spegel som ska sitta på väggen ovanför.





Vi har köpt en växasäng till M nu. Den behöver bara lite mer nymålad vit färg på sig, sen ska den invigas av lillfröken.
Kommer att bli mycket intressant att få se om hon ligger kvar när det ska nattas.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Såg att du kikat in på min nya blogg. Har inte sett din blogg förut men favoritar den genast. Undernara bilder! Borde jag veta vem du är?
    Kram

    SvaraRadera