tisdag 10 februari 2009

Hemma igen

Nu har vi kommit hem från våran underbara semetser. Det har verkligen varit skönt med lite värme och sol. Flygresan hem gick kanon bra för Meja, hon sov 7 timmar av 11 timmars flygning, så man ska inte klaga :)
Däremot så sov inte jag och Andreas någonting på planet alls, vi var jätte trötta efter allt som hänt på flygplatsen men det gick bara inte att slappna av. Ja vad hände på flygplatsen då?
Jo vårat plan som vi skulle med skulle avgå från Krabi kl. 11.00 Thailändsk tid, incheckingen öppnade klockan 9:00. Eftersom vi bodde inne i Ao Nang den sista natten så hade vi ingen frukost på hotellet, så tanken var att vi skulle åka till flygplatsen i god tid så kunde vi äta frukosten där. Så vi gick upp i vid sex tiden och packade ihop det sista. Åkte med taxi till flygplatsen och vi var framme klockan 8:00. Vi åt frukost i lugn och ro för att sedan gå ner till incheckningsdiskarna för att checka in. Väl framme vid incheckningen så sitter det lappar uppe att planet är försenat med 5½ timme!!! Å herregud! 5½ timme, vet ni hur lång tid det är när man har en galen 1½-åring som absolut inte vill sitta still. Vi hade ju inte så mycket val än att vara kvar på flygplatsen och vänta. Som tur var så fanns det ett till par med en liten flicka som var lika gammal som Meja, så vi fikade i 5½ timme tillsammans, vilket gjorde att tiden gick ganska så snabbt.
Vi kom hem till Borlänge halv ett i förrgår natt, och då hade jag och Andreas varit vakna i 24 timmar. Gissa om vi var trötta när vi kom hem. Bara att kasta sig i sängen och sova skönt!
I morgon börjar jag jobba igen, har lite blandade känslor inför det......det är ju ganska så skönt att få sova på morgnarna :)


Mejas fotsteg i sanden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar