måndag 2 februari 2009

Framme i Krabi

Igar kom vi fram till Krabi, en liten resa som gick relativt bra. Vi tog baten fran Koh Lanta till Krabi som resulterade till att jag var livradd hela tiden. Eftersom jag ar radd for vatten sa gjorde det ju inte battre att det var en liten bat som gjorde att det kandes som att man var vid vattenytan hela tiden. Tva timmar tog farden, och under den sa stannades det vid tva tillfallen mitt ute pa det oppna vattnet for att slappa av och slappa pa passagerare som skulle vidare. Hur urbota korkat ar det igentligen! Iallafall i mina ogon. Med Meja gick det sa klart jatte bra, hon tillochmed somnade till en liten stund.
Nar vi kom fram till Krabi hamnen sa visade det sig att det inte gick att ta sig ut till Railay med bil utan att man var tvungen att ta bil forst och sedan en longtail bat for att komma till det stalle vi skulle till. Sagt och gjort och nu ar vi har. Har pa on ar det valdigt lugnt, till en borjan tyckte vi att det var for lugnt sa vi fick lite panik dar ett tag. Det gjorde ju saken inte battre att om vi ska ta oss nagonstans sa ar vi tvungna att ta en bat och batarna slutar ga vid sju tiden pa kvallen.
Det ar ganska sa dyrt att bo har sa Niklas och Helena var tvugna att ta sig till Ao Nang for att hitta boende. Kandes lite trakigt att vara pa tva olika oar. Sa vi tog baten in till dem igar och sov kvar hos dem och tillbringade sista kvallen tillsammans i en liten storre stad, nu nar vi kommit tillbaka till var o sa kanns det mycket battre. Ao Nang har en hogre puls och det var riktigt skont att komma tillbaka till lugnet. Vattnet har ar finare an var det var pa Koh Lanta, och imorgon ska vi ta oss till en liten o for att Andreas ska fa snorkla lite och dar ar vattnet annu battre! Ska bli spannande.
Idag bjuder jag inte pa nagra bilder eftersom kameran ligger kvar pa rummet, men nasta gang sa kommer det nagon fin lite bild.
Ha det nu sa bra! Kramar fran Familjen Lof

1 kommentar: