måndag 24 januari 2011

Dag 16

Aaaaa jag blir inte klok på det här vädret. Nu har det regnat i två dagar, och ska man kolla på vädret framöver så ska det regna i en vecka. Nu vet jag att man ska ta det med en nypa salt, för när det stått regn så har det varit sol här. Men ändå, det är super trist när det ska regna.
Den lilla färg man har fått håller väl på att försvinna, man kanske ska göra som Doris i Jönssonligan, öppna en solariebutik :)

Igår flyttade vi från Bo Phut till Choeng mon. Vet inte vad jag ska säga om stranden, iom att det regnar så ser allt trist ut. Men de som är här säger att det är fint när det är sol.
Boendet är heller ingen höjdare, ganska stort rum men inte så mycket inredning vilket att det dels ekar, men känns väldigt tråkigt. Vi funderar på i dagsläget att åka vidare till Chaweng, den största stranden här på ön.
Det som är just nu med Thailand är att regnet har hållit sig kvar ovanligt länge. Det är väldigt högt vattenstånd, vilket i sin tur gör att stränderna krymper. Sedan ligger vindarna på och gör att det kommer in skräp från havet som samlas på stranden. Jätte trist!

Annars rullar dagarna på, Molly blir allt stadigare i ryggen och sitter ganska så bra själv.
Här där vi bor nu finns även en till familj från "byn". Deras tjej och Meja är lika gamla så de leker bra. Sen har de även en liten tjej till på 8 månader. Det gör det lite lättare att stå ut i regnet när man har några att tala med.

Nej nu ska jag ta och väcka Meja som sovit en liten stund, det är uppehåll nu så vi får skynda oss ut så vi får lite frisk luft.

Ha det så bra nu där hemma!

Kramar från oss i regnet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar