onsdag 9 mars 2011

Hemma igen

Inväntar flyget från Stansted till Västerås.



Flygplanet som tog oss från Kuala Lumpur till London.


Lite varm choklad på Starbucks i Malaysia.


Precis kommit fram i Malaysia.




På väg mot Malaysia.


En stor lycka var att få åka tåg till planet.


Avslutade våran semester med ett glassparty vid Koh Samuis flygplats.


Efter 31 timmar restid, mellanlandning i Kuala Lumpur och London är vi nu hemma igen.
Det var en lång resa hem men den gick jätte bra. Meja och Molly är så duktiga, de sov mesta dels av flygningarna och den tid vi hade på flygplatserna gick fort.
När vi kom hem var svärmor och svärfar hos oss. De hade tänt en massa lyktor ute och mängder av ljus inne. Maten stod på bordet så det var bara att sätta sig att äta. Det var jätte kul att se dem och skönt att få komma hem igen. Min svärmor och svärfar är två underbara personer, de ställer alltid upp på oss och sina barnbarn. Bättre svärföräldrar kan jag inte få, stort tack till er Yvonne och Sören för att ni alltid ställer upp!

På måndag börjar Andreas jobba igen och livet återgår till det vanliga. Känns lite konstigt att inte ha honom hos oss hela dagarna. Men vi har haft en underbar tid tillsammans de senaste månaderna och det står inte på förrän det är semester och då är vi samlade igen.
Hoppas att våren kommer nu så vi slipper snön. Vill gå på promenader med Molly och känna vårsolen i ansiktet.

Just nu är Andreas och hämtar hem våran Loppan, Meja har saknat henne så mycket. Det ska bli skönt att få hem henne oxå, hon är ju en familjemedlem i Löf familjen hon med. Ska bli mysigt att ha henne vid mina fötter i sängen igen.

Jag kommer att återkomma om Koh Samui lite längre fram, skriva lite vad vi tycker om ön, men i dag har jag inte orken. Är lite slö i skallen efter allt resande. Blir en tidig kväll idag oxå.

Ha det så bra så hörs vi snart igen!

Kram / Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar