fredag 4 mars 2011

Dag 53





Tänk att vi har varit här i snart TVÅ månader! Tiden har verkligen sprungit iväg.
Våran resa börjar närma sig sitt slut, om allt går som det ska så kommer vi hem på Tisdag.
Det ska bli kul att få träffa alla vänner och familjer igen. Det har ju dessutom kommit ett litet nytt tillskott i Löf familjen medan vi varit borta, lilla Alexander, som är Andreas brors son. Våran Molly kommer vara en jätte bebis jämfört med honom :) Ska bli så kul att äntligen få se honom. Snusa lite bebis igen :)

Jag tänker tillbaka på allt som har hänt de här veckorna. Molly har lärt sig att sitta, fått två tänder, lärt sig vinka och klappa händerna. Och det står inte på förrän hon tar sina första kryp steg.
Meja har lärt sig simma med arm puffar, hon hoppar från pool kanten och badar i havets stora vågor. Hon är inte ett dugg rädd för vattnet! Hon har lärt sig lite engelska och thailändska. Thailändarna bara smälter när hon talar deras språk :)

Vi har haft så många roliga stunder med barnen, precis som vi hade tänkt oss. Visst har det varit lite knöligt ibland, ni som har eller har haft en tre åring vet vad jag talar om.
Vi pratar redan om hur vi ska kunna göra om det här igen. Det lättaste är ju att ta ut föräldrapenning, men då lär vi skaffa en till......och det tror jag inte att vi ska göra. Nej det blir nog att spara en massa semester istället. Jag skulle lätt skippa min semester i Sverige för att få vara utomlands så här.

Ingen av oss trodde för ett år sedan att vi verkligen skulle full följa den här resan. Vi trodde inte att vi skulle våga. En massa flyg hit och dit, flytt mellan hotell och stränder och restaurang besök varje kväll. Det är ju knappt så man vågar sig ut med Meja på restaurang besök hemma i Sverige, och här gör vi det varje dag minst en gång om dagen. Det kommer de bli ändring på när vi kommer hem!

Ha det nu så bra där hemma så ses vi snart!!

Kram från oss i soliga underbara Thailand!

1 kommentar:

  1. Vilken resa ni gjort!
    Och att ni vågade! :)

    Men säkert skönt att komma hem och sova i sin egen säng :)

    SvaraRadera