måndag 7 februari 2011

dag 28










Här var vi för 3 dagar sedan och nu är vi här (går att klicka på här) .
Nu ska vi stanna här på Malibu i två veckor, för första gången sedan vi kom hit har jag packat upp väskan. Kanske låter drygt att inte kunnat packa upp förrän nu, men det har faktiskt gått bra. Det enda som varit lite jobbigt är barnkläderna som legat längst ner i väskan, då har det varit lite krångligt.

Igår var vi till ett akvarium och zoo. Jätte mycket olika fiskar som inte visas hemma fanns att titta på, sedan hade de även shower med sjölejon, tigrar och olika fåglar. Det var riktigt kul att få se, speciellt sjölejonen. Meja var så imponerad på dem så hon satt och klappade händerna nästa hela tiden.

Jag vet inte om jag vågar skriva det, peppa peppa ta i trä, men kanske har vädret vänt. Vi har haft super väder i en hel vecka nu. Hoppas att det får vara så här nu, för jag vill inte lämna ett Thailand med regn i minnet.


Få se när vi kommer hem, att boka om våra biljetter var inte det enklaste, fast vi har betalat extra för att kunna boka om eller av boka våra biljetter. Tydligen så får SAS, som vi åker med, bara använda sig av några enstaka flygningar med Bangkok airways här ifrån Koh Samui, fast det går jätte många flyg varje dag till Bangkok och tydligen så är alla platser upptagna. Vi får heller inte ta oss till Bangkok själva eftersom våran resa utgår från Koh Samui, skulle vi göra det så finns risken att vi blir strykta och inte får följa med alls. Om vi skulle av boka våran resa skulle vi endast få tillbaka 2000:-!! För en resa vi betalat 30.000:- för!?? Så då undrar jag varför man ska köpa flygbiljetter som är ombokningsbara, när man inte kan boka om och varför man betalar extra för att kunna av boka resan om man bara får tillbaka så lite pengar....fattar ingenting. Tittar man på andra flyg hem så kommer vi att få betala runt 15.000:-, pengar vi en gång redan har betalat. Men samtidigt kostar det ju att leva här, så åka hem tidigare eller stanna kvar är nästan samma pengar. Jaja, det kommer att lösa sig och bli bra, det är jag säker på!

Nu kommer Meja, hon har sovit en rejäl middagstur, hela 3 timmar. Man blir trött av allt solande och badande i havet :)

Ha det så nu bra!

Kram från oss.



1 kommentar:

  1. Hej på er! Vilka härliga bilder! Och vad mycket skoj Meja får vara med om! Ta och skicka hem lite värme, för här bara snöar det! Kram och hälsa hela familjen! Kram Camilla & ligan

    SvaraRadera