torsdag 10 februari 2011

dag 30

Molly som blivit välsignad av en munk med ett armband.


Tuffingen Meja klappar krokodil baby.

Idag blir det ett litet snabbt inlägg. Sitter på rummet så Molly får sova lite. Hon har blivit lite knölig när hon ska sova. Vet inte om det är värmen eller om hon bara är så just nu. Somnar hon i vagnen sover hon bara korta stunder, visserligen är hon ju alltid glad även fast hon sovit lite, men det kan vara skönt även för oss att få lite vila emellan åt.

Igår var vi till Big Buddha och kikade på lite tempel. Efter det så åkte vi till en krokodil farm. En häftig show där de stoppar in sina händer och huvuden i krokodilernas gap, jag vågade inte titta. Tänk om de skulle slå igen gapet, vad händer då??
Meja tyckte det var häftigt, hon ville mata dem. Alltså den tjejen är super tuff, hon badar i havet fast det är jätte höga vågor. Även när hon rumlat runt och råkat hamna under vattnet (hänt två gånger) så ska hon ut till vågorna igen. Igår klappade hon en baby krokodil!! Ett tag ville hon även hålla i den, men så blev det inte.

I dag är Andreas och han pappa iväg på båt tur för lite snorkling. Så det är bara tjejerna kvar här hemma. Meja ligger just nu ute med farmor under ett parasoll och sover lite hon med.

Idag blir lilla Molly hela 6 månader!! Hon sitter jätte bra själv och rullar från både mage till rygg och rygg till mage. Hon är så go och glad jämt. Alltid ett lee'nde på läpparna.

Hörde att det var snöstorm hemma......vad kul ;)

Ha det så bra!

Kram från ett underbart varmt och soligt Thailand!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar